WORKSHOP BROOD / PIZZA BAKKEN OP AMBACHTELIJKE WIJZE

 

Het bakken van brood in een houtgestookte oven spreekt iedereen wel aan en roept dikwijls herinneringen van vroeger op. Wil je het zelf eens meemaken? Dan kan je zeker inschrijven op onze open workshop, al dan niet met vrienden, collega's of familie. Je wordt hartelijk ontvangen met een aperitief en hapje.

Na een korte inleiding over de eigenheid van het bakken in een houtoven, een omschrijving van de basisingrediënten en het bewerkingsproces gaat iedereen zelf aan de slag. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om kennis te maken met je bak-collega's waarbij een drankje en broodje niet ontbreken. Na afloop van de workshop – die ruim vier uur in beslag neemt – krijgt iedereen natuurlijk zijn zelf gebakken brood mee naar huis.

Om praktische redenen beperken we het aantal deelnemers tot 20.

Deelnameprijs brood workshop: 50 euro per persoon, inbegrepen aperitief en belegde broodjes tijdens de workshop, en het brood.

Deelnameprijs pizza workshop: 50 euro per persoon, inbegrepen aperitief, pizza en dessert

 

Vanaf 10 personen kan je een privé-workshop boeken.


Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan per mail via info@bakhuislasource.be. Dan bezorgen we je alle nodige informatie voor de deelname.

 

gallery/molenaars foto