Sint-Valentijnsmenu: ook op zaterdag 17 februari om 19h

 

Aperitief Prosecco Andreola Bolle Rosé begeleid van een bordje met hapjes

Slaatje met zacht gesmolten kaas Val-Dieu met honing en tijm of Slaatje met huisgerookte eendeborst en spekreepjes

Côte à l'os Wit-Blauw Belgisch dry aged gegrild in de houtoven met peperroomsaus of archiducsaus of Zeeduivelfilet gegaard in de houtoven met gewokte mangetouts, begeleid van krielpatatjes gebakken in de houtoven met olijfolie, rozemarijn en sel de guerlande en een frivool slaatje

Als afsluiter huisgemaakte misérable met woudvruchten en aardbeiencoulis, Italiaanse koffie, espresso of thee, met mignardises

 

Kost: 50 euro per persoon, inbegrepen aperitief en koffie bij het dessert. Overige dranken: à la carte.

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.

 

 

 

 

gallery/zeebaars new