WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT ?

 

Klik hier indien u prijzen en info wenst i.v.m. onze standaardformules   

 

Bakdag - Brood op ambachtelijke wijze gebakken in de houtoven

Elke eerste zaterdag van de maand bakken we verschillende soorten brood en taart. Bestellen kan tot 's donderdags voor de bakdag. Op de bakdag is het bakhuis geopend vanaf 17.00h waarbij de bestelling afgehaald kan worden. Je kan in het bakhuis ook gewoon wat gezellig keuvelen bij een glas bier of Italiaanse wijnen. Soms zijn er 's avonds ovenbereide gerechten zoals hammetje, kip, pensen, spek, enz. zodat je kan blijven eten (kijk naar de "News" rubriek voor meer details).


Vrijdag- en Zaterdagavond

Iedere vrijdag- en zaterdagavond is het bakhuis open vanaf 19.00h. Op de kaart staat een menu dat maandelijks varieert. Het menu omvat Prosecco als aperitief met hapjes, vier soorten hoofdgerecht, dessert en koffie. Onze dry aged côte à l'os en zeebaars zijn steeds verkrijgbaar. Bij reservatie geef je ook de keuze van het gerecht op. Het menu kost 45 euro per persoon (+5 € pp voor de côte à l'os). De eerste zaterdag van iedere maand zijn er pizza's (aanvangsuur 19.30h, ook op voorhand reserveren)..


Workshops brood en pizza bakken

in groep (van 10 tot 25 personen) leren de deelnemers hun eigen brood bakken en worden ze vertrouwd gemaakt met de eigenheid van een houtgestookte oven. De workshop kan worden afgesloten met een warm brueghelbuffet. Bij een pizza workshop maken de deelnemers in kleine groepjes zelf de pizza, en leren de trukken kennen van het bakken in een houtoven. Een originele aanrader als teambuilding event met collega's maar ook onder vrienden of familie. Open workshops brood- en pizza bakken worden ook geregeld georganiseerd.


Gastentafel (table d’hôte)

Groepen van 15 tot 30 personen kunnen in het bakhuis terecht voor een privé lunch/diner waarbij we samen het menu bespreken. Het bakhuis kan ook dienst doen als unieke receptie- of vergaderruimte (max 20 personen) met bijhorende catering maar ook voor koffietafels ( max 40 personen). Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij u kunnen bieden.

 

Vergaderruimte

Klik hier voor meer info