WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT ?

 

Klik hier indien u prijzen en info wenst i.v.m. onze standaardformules   

 

Bakdag - Brood op ambachtelijke wijze gebakken in de houtoven

Elke eerste zaterdag van de maand bakken we verschillende soorten brood en taart. Bestellen kan tot 's donderdags voor de bakdag. Op de bakdag is het bakhuis geopend vanaf 17.00h waarbij de bestelling afgehaald kan worden. Je kan in het bakhuis ook gewoon wat gezellig keuvelen bij een glas bier of Italiaanse wijnen. Soms zijn er 's avonds ovenbereide gerechten zoals hammetje, kip, pensen, spek, enz. zodat je kan blijven eten (kijk naar de "News" rubriek voor meer details).


Thema-avonden

Op regelmatige basis organiseren we een gezellige thema avond:  pizza à volonté, côte à l'os, zeebaars, brueghelbuffet, telkens in de houtoven bereid maar ook zwitserse kaasraclette. Een thema avond start om 19.00h. Op voorhand te reserveren. Voor onze thema-avonden is er geen minimum aantal personen vereist.


Workshops brood en pizza bakken

in groep (van 10 tot 25 personen) leren de deelnemers hun eigen brood bakken en worden ze vertrouwd gemaakt met de eigenheid van een houtgestookte oven. De workshop kan worden afgesloten met een warm brueghelbuffet. Bij een pizza workshop maken de deelnemers in kleine groepjes zelf de pizza, en leren de trukken kennen van het bakken in een houtoven. Een originele aanrader als teambuilding event met collega's maar ook onder vrienden of familie. Open workshops brood- en pizza bakken worden ook geregeld georganiseerd.


Gastentafel (table d’hôte)

 groepen van 10 tot 30 personen kunnen op reservatie in het bakhuis terecht om een gezellige avond of middag door te brengen waarbij typische ovenbereide gerechten klaargemaakt worden. Het bakhuis kan ook dienst doen als unieke vergaderruimte met bijhorende catering maar ook voor koffietafels (tot maximum 40 personen). Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij u kunnen bieden.

 

Vergaderruimte

Klik hier voor meer info