gallery/pizzas

Brueghelbuffet

 

 

 

 

 

 

 

Pizza's

 

 

 

 

 

 

 

Workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/bruegelbuffet
gallery/pizzaworkshop

Thema's

(voor groepen tot 30 personen)     

 

Zeebaars gegaard in de houtoven

Aperitief Prosecco met bijpassende hapjes. Zeebaars gegrild in de houtoven op een bedje van zuiderse groenten, geserveerd met krielaardappelen, boontjes en salade. Dessert: crostata di limone en koffie.Prijs: 45 euro zonder drank (aperitief en koffie inbegrepen).

 

Brueghelbuffet

Aperitief Prosecco met bijpassende hapjes. Warm buffet met in de houtoven gebakken spek, witte en zwarte pens, gehaktballetjes en kippebouten. Garnituur: ovengebakken patatjes, appelmoes, warme kriekjes, groentesalade.  Het buffet kan optioneel uitgebreid worden met warme seizoensgroentjes. Dessert: huisgemaakte taart. Koffie/thee bij het dessert. Prijs brueghelbuffet:  40€ per persoon inclusief één aperitiefglas, aperitiefhapjes en koffie bij het dessert. Alle overige drank wordt afzonderlijk aangerekend.

 

Pizza

Aperitief Prosecco met Italiaanse hapjes. Pizza: vier soorten pizza worden telkens per soort gebakken op steen in de houtoven en per soort geserveerd. Dessert: huisgemaakte tiramisu. Koffie/thee bij het dessert. Prijs pizza-formule: 35 per persoon inclusief één aperitiefglas, antipasti en koffie bij het dessert. Alle overige drank wordt afzonderlijk aangerekend.

 

Zwitserse kaasraclette

Aperitief Prosecco met bijhorende hapjes. Zwitserse kaasraclette, met in de schil gekookte patatjes, zilveruitjes en augurken, een uitgebreid assortiment gedroogd vlees en salade. Dessert: misérable met een coulis van rode vruchten. Kost: 40 euro per persoon, inbegrepen één glas aperitief en koffie bij het dessert.

 

Côte à l'os in de houtoven

Aperitief Prosecco met bijhorene hapjes.Côte à l'os Witblauw Belgisch 6 weken gerijpt (dry aged) met aardappel in de schil, gemengde groentesalade en twee soorten saus (peperroomsaus en provençaalse saus). Dessert: misérable met een coulis van rode vruchten. Kost: 48 euro per persoon, inbegrepen één glas aperitief en koffie bij het dessert.

 

Workshops (minimum 10 deelnemers)

Alle workshops kunnen als teambuilding event georganiseerd worden.

Ambachtelijk brood bakken: techniek van houtoven leren stoken, deegbereiding, broden in- en uitovenen. Elke deelnemer krijgt zijn zelfgebakken brood mee naar huis. Prijs: 50 euro (met broodjesmaaltijd), 70 euro (met warm brueghelbuffet), 40 euro (zonder maaltijd en drank - overdag op weekdagen).

Pizza workshop: techniek van houtoven stoken, deegbereiding, pizza garneren en bakken. De pizza's worden ter plaatse genuttigd. Prijs: 50uro per persoon (met aperitief, dessert en koffie). Optie: scorecard en Italiaanse quiz.

Bedrijfstarieven: gelieve ons te raadplegen (ook combineerbaar met vergaderingen).

 

Gastronomische formule

Samenstelling wordt met de klant besproken (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) waarbij het hoofdgerecht in de houtoven bereid wordt. Richtprijs: 55euro per persoon zonder drank.

 

Bedrijfstarieven: gelieve ons te raadplegen (ook voor gebruik als vergaderruimte)