ZWITSERSE KAASRACLETTE

Deze formule kan ook als groep geboekt worden (minimum 10 personen)

Geniet van een heerlijke kaasraclette avond in Zwitserse ambiance maar nu dicht bij huis.

We verwelkomen u met een glas Prosecco en hapje. De raclettekaas, au lait cru AOP, ambachtelijk bereid in Valais (Zwitserland), wordt met een gasraclettetoestel gesmolten, per portie afgeschraapt en aan tafel geserveerd met in de schil gekookte aardappelen, zilveruitjes, augurken, een uitgebreid assortiment gedroogd vlees (onder andere Grison) en een gemengde groentesalade. Iedereen eet zoveel kaas als hij of zij wil of kan. Als dessert is er huisgemaakte normandische appeltartelette.

De menu kost 45€ per persoon, aperitief en koffie/thee bij het dessert inbegrepen. Extra porties vlees zijn verkrijgbaar aan 7€ per bord. Alle overige drank is afzonderlijk. Bij de kaasraclette kan u kiezen voor de echte Fendant wijn uit de streek Valais.

Wij verwelkomen u om 19.00h. Reservatie is noodzakelijk.­