Brueghelbuffet

 

 

 

 

 

 

 

Pizza's

 

 

 

 

 

 

 

Côte à l'os dry aged

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/bruegelbuffet
gallery/côte à l'os versneden

Menu's

(voor groepen tot 30 personen)     

 

Zeebaars gegaard in de houtoven

Aperitief Prosecco met bijpassende hapjes. Zeebaars gegrild in de houtoven op een bedje van zuiderse groenten, geserveerd met krielaardappelen, boontjes en salade. Dessert: crostata di limone en koffie.Prijs: 45 euro zonder drank (aperitief en koffie inbegrepen).

 

Warm Brueghelbuffet

Aperitief Prosecco met bijpassende hapjes. Warm buffet met in de houtoven gebakken spek, witte en zwarte pens, gehaktballetjes en kippebouten. Garnituur: ovengebakken patatjes, appelmoes, warme kriekjes, groentesalade.  Het buffet kan optioneel uitgebreid worden met warme seizoensgroentjes. Dessert: huisgemaakte taart. Koffie/thee bij het dessert. Prijs brueghelbuffet:  45€ per persoon inclusief één aperitiefglas, aperitiefhapjes en koffie bij het dessert. Alle overige drank wordt afzonderlijk aangerekend.

 

Pizza

Aperitief Prosecco met Italiaanse hapjes. Pizza: vier soorten pizza worden telkens per soort gebakken op steen in de houtoven en per soort geserveerd. Dessert: huisgemaakte tiramisu. Koffie/thee bij het dessert. Prijs pizza-formule: 35 per persoon inclusief één aperitiefglas, antipasti en koffie bij het dessert. Alle overige drank wordt afzonderlijk aangerekend.

 

Zwitserse kaasraclette

Aperitief Prosecco met bijhorende hapjes. Zwitserse kaasraclette, met in de schil gekookte patatjes, zilveruitjes en augurken, een uitgebreid assortiment gedroogd vlees en salade. Extrabord gedroogd vlees: 7 euro. Dessert: misérable met een coulis van rode vruchten. Kost: 45 euro per persoon, inbegrepen één glas aperitief en koffie bij het dessert.

 

Côte à l'os in de houtoven

Aperitief Prosecco met bijhorene hapjes.Côte à l'os Witblauw Belgisch 6 weken gerijpt (dry aged) met aardappel in de schil, gemengde groentesalade en twee soorten saus (peperroomsaus, gorgonzola, archiduc of provençaalse saus). Dessert: misérable met een coulis van rode vruchten. Kost: 50 euro per persoon, inbegrepen één glas aperitief en koffie bij het dessert.

 

Samengestelde menu's (privé-evenementen)

Het menu wordt op voorhand besproken (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) waarbij de meeste gerechten in de houtoven bereid wordt. We adviseren eenzelfde keuze voor de hele groep. Overzicht.

 

Bedrijfstarieven: gelieve ons te raadplegen (ook voor gebruik als vergaderruimte)