gallery/pizzas

Brueghelbuffet

 

 

 

 

 

 

 

Pizza's

 

 

 

 

 

 

 

Workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/bruegelbuffet
gallery/pizzaworkshop

Overzicht gerechten (menu zelf samen te stellen)

(voor groepen tot 30 personen)     

 

Voorgerecht

Ontbeend kwarteltje, gegaard in de houtoven, op een bedje van jonge salade

Salade van lauw geitekaasje met spekreepjes en appel

Gerookte zalm, handgesneden, met garnituur (+ 3 euro pp)

Rundscarpaccio met garnituur

Tagliatelle met tacchino (stoofpotje van kalkoen op italiaanse wijze)

Vitello tonnato (+ 3 euro pp)

Val-Dieu kaasje gesmolten in de houtoven met slaatje

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven met gestoofde groentjes

 

Hoofdgerecht

Carré van speenvarken met gebakken patatjes, gebraiseerd witloof en demiglaçe saus (+ 5 euro pp)

Hammetje traag gegaard in de houtoven, gebakken patatjes, boontjes en graanmosterdsaus

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken patatjes, salade en twee sauzen naar keuze (provençaalse saus, peperroomsaus, gorgonzolasaus, archiducsaus) (+ 5 euro pp)

Tagliata di manzo met rucola, balsamico, parmiggiano en krielpatatjes

Entrecôte met gebakken patatjes, salade en één saus naar keuze (zie hierboven)

Varkenshaasje gegaard in de houtoven, gebakken patatjes, boontjes en graanmosterdsaus

Ragout van rund op italiaanse wijze met risotto of gebakken patatjes

Kalfsblanquette op traditionele wijze met stoemp of gebakken krielaardappelen

Ossobucco met risotto van bospaddestoelen (of tagliatelle in plaats van risotto) (+ 5 euro pp)

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven op gestoofde zuiderse groentjes, met gewokte mangetouts en gebakken krielpatatjes. De zeebaars gegrild in de houtoven kan ook als voorgerecht genomen worden (één filet per persoon)

Zeeduivel (Lotte) met stoemp op een bedje van prei gestoofd in Vieux-Temps

Lamsrugfilet met gebakken krielpatatjes en boontjes

Stoofpot van hoevekip gegaard in cider van Normandië, met warme groentjes en gebakken patatjes

Dessert

Misérable gebak met coulis van woudvruchten

Chocolademousse

Tiramisu: klassieke wijze of met verse sinaasappel

Crostata di limone (citroentaartje)

Suikertaart met peer

Normandisch appeltaartje

Prijs: 55 euro per persoon (aperitief met hapjes vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) incl btw

Prijs: 45 euro per persoon (aperitief met hapjes vooraf, hoofdgerecht, dessert) incl btw

Prijs: 38 euro per persoon (hapje vooraf, hoofdgerecht, dessert) incl btw