gallery/pizzas

Brueghelbuffet

 

 

 

 

 

 

 

Pizza's

 

 

 

 

 

 

 

Workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/bruegelbuffet
gallery/pizzaworkshop

zelf samen te stellen menu

(voor groepen van 10 tot 30 à 35 personen)     

 

Voorgerecht

Ontbeend kwarteltje, gegaard in de houtoven, op een bedje van jonge salade

Salade van lauw geitekaasje (Crottin Chavignol) met spekreepjes en appel

Gerookte zalm, handgesneden, met garnituur (+ 3 euro pp)

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven op gestoofde zuiderse groentjes (1 filet)

Rundscarpaccio met garnituur

Lauwe huisgerookte eendeborst

Vitello tonnato (+ 3 euro pp)

Gesmolten kaasje Val-Dieu uit Herve met honing en tijm

 

Hoofdgerecht

Carré van speenvarken met gebakken patatjes, gebraiseerd witloof en demiglaçe saus (+ 5 euro pp)

Cocotte van hoevekip gegaard in cider van Normandië, met verse appelmoes en gebakken patatjes

Hammetje traag gegaard in de houtoven, gebakken patatjes, boontjes en graanmosterdsaus

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken patatjes, salade en twee sauzen naar keuze (provençaalse saus, peperroomsaus, gorgonzolasaus, archiducsaus) (+ 5 euro pp) (per 2 personen)

Tagliata di manzo (kleinhoofd op italiaanse wijze) met rucola, balsamico, parmiggiano en krielpatatjes

Varkenshaasje gegaard in de houtoven, gebakken patatjes, boontjes en graanmosterdsaus

Kalfscotelette op grootmoederswijze (demiglaçesaus met spekjes, champignons en zilveruitjes)

Kalfsblanquette op traditionele wijze met stoemp of gebakken krielaardappelen

Tacchino (stoofpot van kalkoen op italiaanse wijze) en tagliatelle

Ossobucco met risotto van bospaddestoelen (of tagliatelle in plaats van risotto) (+ 5 euro pp)

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven op gestoofde zuiderse groentjes, met gewokte mangetouts en gebakken krielpatatjes

Zeeduivel (Lotte) met een stoemp van prei en Vieux-Temps (+ 5 euro pp)

Ovenschotel van vis en schelpdieren (volgens aanbod) en gebakken patatjes (+ 5 euro pp)

 

Dessert (met kofie of thee)

Misérable gebak met coulis van woudvruchten

Chocolademousse

Tiramisu: classico of arancia (vers sinaasappelsap, advokaat en limoncello)

Crostata di limone (citroentaartje)

Crème brûlée

Diverse taarten (suikertaart, Normandisch appeltaartje, rijstvlaai, kriekenvlaai, enz)

 

Prijs: 55 euro per persoon (aperitief met hapjes vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) incl btw

Prijs: 45 euro per persoon (aperitief met hapjes vooraf, hoofdgerecht, dessert) incl btw

Prijs: 38 euro per persoon (hapje vooraf, hoofdgerecht, dessert) incl btw