gallery/interieur

 

Maandmenu  Mei : iedere vrijdag- en zaterdagavond

 

Aperitief

Prosecco Andreola Dirupo DOCG extradry, een topper onder de prosecco’s, met huisbereide aperitiefhapjes

Hoofdgerecht (keuze opgeven bij reservatie)

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken aardappel in de schil, salade en een saus naar keuze (champignonsaus, peperroomsaus of gorgonzolasaus) (per twee personen) (supplement 5 euro pp)

Hoevekip gegaard in een cocotte in cider van Normandië met groentjes, gebakken patatjes en appelmoes (per twee personen)

Kalfsblanquette op traditionele wijze met gebakken patatjes

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven op gestoofde zuiderse groentjes, gewokte mangetouts en gebakken patatjes

Dessert met koffie of thee

Huisgebak met aardbeien

 

Prijs: 45 euro per persoon

Wij vragen om minstens een dag op voorhand te reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.