gallery/interieur

 

Weekendkaart : Elke vrijdag- en zaterdagavond

 

Houtoven gerechten (keuze opgeven bij reservatie)

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken aardappel in de schil, salade en een saus naar keuze (champignonsaus, peperroomsaus of gorgonzolasaus) (per 2 personen) (35 euro per persoon)

Ovenschotel vis en schelpdieren met krielpatatjes en warme groentjes (per 2 personen) (35 euro per persoon)

Pasta (penne) met pesto, courgettes en geroosterde kip (25 euro per persoon)

Hoevekip in cocotte in de houtoven met cider en gebakken krielpatatjes (per 2 personen) (30 euro per persoon)

Hammetje traag gegaard met graanmosterdsaus, boontjes en krielpatatjes (25 euro per persoon)

 

Dessert : 10 euro

Crostata di limone (zandtaartje met citroencrème en meringue)

 

Menuprijs (met aperitief, hapjes, dessert en koffie): bevraag u bij reservatie

 

Wij vragen om minstens een dag op voorhand te reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.Voor deze dagen is er geen minimum aantal personen vereist.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Privédiners of lunch: keuze uit gerechtenlijst of weekendmenu (eenzelfde keuze voor de groep graag)

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.