gallery/interieur

 

Weekendmenu : vrijdag- en zaterdagavond

 

Aperitief

Prosecco Andreola Dirupo DOCG extradry, een topper onder de prosecco’s, met huisbereide aperitiefhapjes

Hoofdgerecht (keuze opgeven bij reservatie)

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken aardappel in de schil, salade en een saus naar keuze (champignonsaus, peperroomsaus of gorgonzolasaus) (per twee personen) (supplement 5 euro per persoon)

Ovenschotel vis en schelpdieren met krielpatatjes en warme groentjes (per twee personen) (supplement 5 euro per persoon)

Pasta (penne) met pesto, courgettes en geroosterde kip (menuprijs: 40 euro)

Lamsrugfilet gegrild in de houtoven met graanmosterdsaus, gebakken krielpatatjes en boontjes

 

Dessert met koffie of thee

Crostata di limone (zandtaartje met citroencrème en meringue)

 

Prijs: 45 euro per persoon

 

Wij vragen om minstens een dag op voorhand te reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Privédiners of lunch: keuze uit gerechtenlijst of weekendmenu (eenzelfde keuze voor de groep graag)

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.