gallery/interieur

 

Weekendkaart : Elke vrijdag- en zaterdagavond

 

Aperitief Prosecco met hapjes

Houtoven gerechten (keuze opgeven bij reservatie)

Kalfscotelette met bospaddestoelen en gebakken patatjes

Zeebaarsfilet op bedje van gestoofde groentjes en gebakken patatjes

Hammetje traag gegaard met linzen en gebakken patatjes

Hoevekip in cocotte in de houtoven met cider en gebakken krielpatatjes (vanaf 2 personen)

Côte à  l'os BBB dry aged met gebakken patatjes, peperroomsaus en gemengde salade (per 2 personen, minimum 3 dagen op voorhand bestellen) (+5€ pp)

Dessert met koffie of thee

Huisbereid gebak

 

Menuprijs (met aperitief, hapjes, dessert en koffie): 45 euro per persoon

 

Wij vragen om minstens een dag op voorhand te reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.Voor deze dagen is er geen minimum aantal personen vereist.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Privédiners of lunch: keuze uit gerechtenlijst of weekendmenu (eenzelfde keuze voor de groep graag)

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.