gallery/interieur

 

Maandmenu Februari en Maart

 

Aperitief

Prosecco Andreola Dirupo DOCG extradry, een topper onder de prosecco’s, met huisbereide aperitiefhapjes

Hoofdgerecht (keuze uit 3 gerechten)

Côte à l’os Witblauw Belgisch dry aged, gegrild in de houtoven, gebakken aardappel in de schil, salade en een saus naar keuze (provençaalse saus, peperroomsaus of gorgonzolasaus) (per twee personen) (supplement 5 euro pp)

Stoofpot van hoevekip gegaard in cider van Normandië met groentjes, gebakken patatjes en salade

Zeebaarsfilet gegrild in de houtoven op gestoofde zuiderse groentjes, gewokte mangetouts en gebakken patatjes

Dessert met koffie of thee

Moelleux au chocolat met aardbeiencoulis en woudvruchten

 

Prijs: 45 euro per persoon

Wij vragen om minstens een dag op voorhand te reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.