BAKDAG - Brood op ambachtelijke wijze

 

Elke eerste zaterdag van de maand bakken we ambachtelijk brood op steen. Bestellen kan tot vrijdagochtend voor de bakdag. Onze vaste producten zijn voltarwebrood of meergranenbrood, wit hoevebrood en, kramiek. Afwisselend is er donker roggebrood, zwarte woudbrood of zuurdesembrood. We bakken ook steeds één soort taart (suikertaart, appeltaart, rijstvlaai, kriekentaart, Limburgse knibbelkesvlaai, enz).

Het bakhuis is geopend van 17.00h tot 19.00h voor afhaling. Op onze bakdagen kan je ook gewoon een glaasje komen drinken en gezellig keuvelen. 's Avonds kan je reserveren voor pizza's (géén afhalingen). ­

Via onze maandelijkse mailing krijg je info over de verkrijgbare producten.

 

Om te bestellen stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.